27 augusti 2017
11:00

Dingtuna GIF P05/06

Referat: Västerås IK P06:1 Gul - Dingtuna GIF P05/06

På ett soligt och fint Rocklunda tog vi emot Dingtuna idag. Vi började första 20 minuterna mycket piggt med stor rörelse och höll bollen bra inom laget. Vi skapade många målchanser med bl.a. två stolpskott men bollen ville inte in. Ett slumpmål från Dingtuna gjorde istället att vi gick till halvtidsvila med 0-1. I halvlek ändrade vi lite i laget vilket bidrog till att vi tappade spelet första 10-15 minuterna innan vi återfick kommandot igen. Sista kvarten skapade vi återigen mycket med bl.a. en straff men det dröjde till det bara var 6 minuter kvar när vårt första mål äntligen kom. Ytterligare en reducering när det var 1 minut kvar av ordinarie speltid gjorde matchavslutningen oerhört spännande. Vi avslutade med tre hörnor på övertid men tyvärr var det inte vår dag idag.
Grattis till Dingtuna för seger och bra spel. Tack till stor publik och VIK-killar som aldrig gav upp på slutet. Vi tar revansch nästa gång!